Ronaldo begint op de reservebank bij Real Madrid

8 april 2014, 20:00   Bijgewerkt: 8 april 2014, 21:07

Borussia Dortmund hoopt vanavond (dinsdag) op een wonder. De ploeg van coach Jürgen Klopp ging met 3-0 ten onder in Bernabéu en hoopt de Champions League na het tweede deel van de confrontatie met Real Madrid in ieder geval met opgeheven hoofd te kunnen verlaten. Cristiano Ronaldo, de vedette van de Madrilenen, begint op de bank.

Ronaldo kampte in aanloop naar de wedstrijd in Dortmund met wat knieklachten, waardoor hij rust nam en de competitiewedstrijd tegen Real Sociedad aan zich voorbij moest laten gaan. Voor De Koninklijke bleek dit echter geen probleem te zijn, aangezien Real met 0-4 wist te zegevieren in San Sebastián. De Argentijnse flankspeler Angel di Maria, die last had van buikgriep, is tijdig hersteld.

Bij Dortmund speelt Robert Lewandowksi mee vanaf de start. De Poolse spits was er vorig seizoen hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor dat Real aan het kortste einde trok tegen de Duitsers, door vier keer te scoren. Lewandowksi miste het duel in Madrid nog.

Opstellingen

Borussia Dortmund: Weidenfeller; Friedrich, Hummels, Kirch, Piszczek; Durm, Reus, Jojic; Grosskreutz, Lewandowski, Mkhitaryan.

Real Madrid: Casillas; Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrão; Modric, Alonso, Illarramendi; Bale, Benzema, Di Maria.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen