Mourinho: "Het team dat wou verdedigen is gestraft"

8 april 2014, 23:38   Bijgewerkt: 9 april 2014, 00:30

Het scheelde zeer weinig, of Chelsea had de halve finale van de Champions League niet bereikt. Het stond lange tijd op een 1-0 voorsprong en dat was, door de 3-1 nederlaag in Parijs, niet genoeg. Invaller Demba Ba zorgde vlak voor tijd niet alleen voor de bevrijdende treffer, maar ook voor een plaats in de halve eindstrijd. Chelsea-manager José Mourinho vond het zeer verdiend dat zijn ploeg uiteindelijk aan het langste einde trok.

Hij rende het halve veld over na de bevrijdende treffer van Demba Ba, maar volgens Mourinho was dit niet om feest te vieren. "Nee, dat deed ik niet om feest te vieren. Ik moest Fernando (Torres, red.) en Demba vertellen wat we moesten veranderen. We moesten nog drie minuten spelen en onze manier van spelen bracht teveel risico's met zich mee", aldus de Portugees.

"We deden er veel aan, maar konden steeds niet scoren", zegt Mourinho over de wedstrijd tegen PSG. "Zij speelden puur op de counter en gooiden alles dicht. Het was moeilijk om door de muur heen te breken. Uiteindelijk maakte Demba de cruciale treffer, die ik ook meer dan verdiend vond. Het team dat besloot te verdedigen is gestraft. Het team dat alles gaf heeft gewonnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen