Klopp trots op 'uitzonderlijke prestatie' van Dortmund

9 april 2014, 00:29

Borussia Dortmund presteerde dinsdagavond bijna het onmogelijke. Na een kansloze 3-0 nederlaag in Bernabéu knokten de Duitsers zich in een sfeervol Signal Iduna Park naar een 2-0 voorsprong, waarna ze nog vele kansen op de derde, bevrijdende treffer zouden krijgen. Het mocht echter niet zo zijn voor de ploeg van coach Jürgen Klopp, die desondanks genoot van een 'bijzondere avond'.

"Toen ik onze geblesseerde speler Neven Subotic na de wedstrijd een high-five gaf, vertelde hij me hoe trots hij is om deel uit te maken van dit team. Dat is precies hoe ik het ook zie", zegt Klopp na het duel met Real Madrid op de website van de UEFA. De oefenmeester is trots op de vechtlust en het spel van zijn manschappen en denkt dat dit andere teams kan inspireren: "Je moet deze wedstrijd opnemen en aan alle teams laten zien die een heenwedstrijd met 3-0 hebben verloren", aldus de coach van Dortmund.

"De jongens wouden doorgaan, maar we waren niet in staat om dat in Madrid te laten zien", realiseert Klopp zich. "Dit keer lieten we dat wel voor de volle honderd procent zien. We waren duidelijk de betere partij en hadden echt meer doelpunten moeten maken. Maar aangezien het zo'n uitzonderlijke prestatie is van het team, maak ik geen verwijten naar iemand."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen