Rienstra: "Sportieve toekomst Heracles is me te ongewis"

9 april 2014, 08:05

Ben Rienstra stuurt aan op een vertrek bij Heracles Almelo. De 23-jarige verdediger heeft een uitnodiging om te praten over een nieuw contract afgeslagen. Hij ziet weinig perspectief in het Polman Stadion.

Rienstra zegt 'met pijn in het hart' te vertrekken. "Maar de sportieve toekomst van Heracles is me op dit moment te ongewis. Heracles heeft minimaal zes of zeven vertrekkende spelers, waardoor het nog maar de vraag is wat de doelstelling voor volgend seizoen zal zijn." Zelf hoopt Rienstra, wiens contract afloopt, de stap naar een grotere club te kunnen zetten. Zijn voorkeur gaat uit naar een eredivisieclub, zegt hij in De Telegraaf. "Ondanks interesse uit Schotland en Engeland wil ik het liefst in Nederland de stap maken naar een stabiele subtopper."

Toch heeft Rienstra de deur naar een langer verblijf bij Heracles niet helemaal op slot gedaan. De verdediger houdt een kleine slag om de arm. "Ik heb bij Heracles vier prachtige jaren gehad en ben de club er dankbaar voor dat ik hier mijn debuut in het betaalde voetbal heb mogen maken. Als blijkt dat er voor komend seizoen een sterke selectie is gevormd, staat de deur wat mij betreft nog open. Als Heracles me dan nog wil tenminste."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen