Teleurgestelde Reus: "Hebben de kansen gekregen"

9 april 2014, 09:01

Na de 3-0 nederlaag in Madrid geloofde vrijwel niemand meer in de kansen van Borussia Dortmund om de halve finale van de Champions League te bereiken. De Duitse ploeg had voor de return één doel, namelijk het toernooi met opgeheven hoofd verlaten. Dat lukte, het slaagde er zelfs bijna in om de schade van de heenwedstrijd weg te poetsen. Voor eigen publiek kwam Dortmund één doelpunt tekort: 2-0.

Beide Duitse doelpunten werden gemaakt door Marco Reus. "We hebben niet goed gespeeld in de eerste wedstrijd, daarom moesten we in de achtervolging", zegt de Duitser op de UEFA-website. "In deze tweede wedstrijd hebben we er alles aan gedaan, we hebben vanaf de eerste minuut met enorm veel lef gespeeld. Helaas misten we een klein beetje geluk, maar we zijn enorm dicht bij een grote verrassing gekomen."

"We hebben de kansen gekregen om het ene doelpunt te maken dat we nu tekort komen, zowel hier als vorige week in Madrid", vervolgt de teleurgestelde Reus. "Dat maakt het lastiger om te accepteren dat we uitgeschakeld zijn. Na onze finaleplaats van vorig jaar wilden we dit jaar verder komen dan deze kwartfinale."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen