Nürnberg wil Verbeek ook bij degradatie behouden

9 april 2014, 11:02

De toekomst van Gertjan Verbeek bij 1.FC Nürnberg lijkt veilig. De Nederlander heeft in zijn eerste maanden bij de Duitse club een dusdanig goede indruk gemaakt op de clubleiding, dat hij ook bij een eventuele degradatie mag blijven. Dat laat sportief directeur Martin Bader weten in Sport Bild.

"Ik kan me heel goed voorstellen, dat Gertjan Verbeek ook in de Tweede Bundesliga de juiste trainer voor ons zou zijn", zegt Bader in de Duitse krant. De eigenzinnige coach trad in oktober in dienst, als opvolger van Michael Wiesinger. Onder zijn leiding ging Nürnberg beter voetballen en pakt het ook punten, maar ook de concurrentie zit niet stil. Om die reden moet de ploeg nog altijd nadrukkelijk vrezen voor degradatie.

Met nog vijf competitiewedstrijden te gaan staat 1. FC Nürnberg voorlaatste in Duitsland. De achterstand op de 'veilige' vijftiende plaats, waarop momenteel VfB Stuttgart staat, bedraagt slechts één punt.

Verbeek begon dit seizoen bij AZ, maar werd daar ontslagen omdat de chemie met de spelersgroep verdwenen zou zijn. Eerder zat hij op de bank bij sc Heerenveen, Heracles Almelo en Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen