Jong PSV houdt 'enthousiaste' Kalezic als trainer

9 april 2014, 16:22

Jong PSV staat ook komend seizoen onder leiding van Darije Kalezic. De Eindhovense club heeft het contract met de oud-trainer van onder meer De Graafschap met één jaar verlengd. Met Kalezic op de bank maakt Jong PSV een prima eerste seizoen door in de Jupiler League, de ploeg staat op de elfde plaats.

Marcel Brands, de technisch manager van PSV, is blij met Kalezic als coach van de beloftenploeg. "Hij is een trainer die heel enthousiast aan de slag is gegaan met Jong PSV in de Jupiler League. Ik ben blij dat hij nog een jaar bij de club blijft. Darije is heel goed gevallen bij de spelersgroep, bij de staf en bij de PSV Jeugdopleiding."

"Ik ben heel verheugd dat het eerste jaar zeer succesvol en boven verwachting verloopt", vult de 44-jarige Kalezic zelf aan op de officiële website van de Eindhovense club. "PSV is tevreden over mijn functioneren en dat geeft me veel voldoening om nog een jaar door te gaan. De jongens van Jong PSV hebben een goede ontwikkeling doorgemaakt, we hebben hen in het hart weten te raken. Ik heb daar veel waardering en respect voor teruggekregen. Er ligt een goede basis om door te gaan. PSV is een prachtige club, ik werk heel prettig samen met de stafleden en vooral ook met de technische staf van het eerste elftal. Het bevalt me goed bij PSV."

Als voetballer kwam Kalezic in Nederland uit voor FC Den Bosch, RKC Waalwijk, AGOVV en De Graafschap. Als coach leidde hij de club uit Doetinchem in 2010 naar de Eredivisie. Na zijn vertrek uit de Vijverberg in 2011 werkte hij bij Zulte Waregem en Stockport County. Met Jong PSV won hij dit seizoen de tweede periode.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen