Doelpuntenmaker Koke roemt teamspirit Atletico

10 april 2014, 09:42

Atletico Madrid vierde woensdagavond feest na de uitschakeling van FC Barcelona in de kwartfinales van de Champions League. De ploeg van Diego Simeone won met 1-0 door een vroege treffer van Koke. De doelpuntenmaker beseft dat zijn goal van historische waarde is voor zijn werkgever.

"Misschien was mijn doelpunt historisch", zegt Koke op UEFA.com. De Spanjaard zette al na vijf minuten de 1-0 op het scorebord. "Het was geweldig om zo snel te scoren. Maar ik wil benadrukken dat het niet alleen mijn verdienste is dat we doorgaan. Mijn teamgenoten hebben vandaag veel goed werk gedaan. De supporters hebben ons ook goed geholpen."

De start van de ploeg uit Madrid was wervelend. "We wisten hoe we die wedstrijd in moesten gaan", zegt Koke. "Als we tegen één van de beste teams ter wereld relaxed aan de wedstrijd waren begonnen, gingen we eraan. We legden de hele wedstrijd een geweldige intensiteit op de mat. Als je naar het eerste kwartier kijkt, hadden we het al kunnen beslissen. Maar natuurlijk zijn we zeer blij met dit resultaat. Nu zitten we in de halve finales. Hopelijk kunnen we verder gaan met geschiedenis schrijven."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen