Coach Gudelj wil 'passie en strijd' zien bij NAC

11 april 2014, 09:44

Vanavond (vrijdag) trappen FC Groningen en NAC Breda om 20.00 uur de 32ste speelronde van de Eredivisie af. NAC bezet drie speelronden voor het einde de vijftiende plaats, waardoor het nog altijd niet zeker is van rechtstreeks lijfsbehoud. Met een resultaat in Groningen lijkt de ploeg definitief veilig te zijn. Coach Nebojsa Gudelj heeft er vertrouwen in.

"Natuurlijk heb je je als club zo kort voor het einde het liefst al veilig gespeeld, maar dat is helaas niet het geval", constateert de coach van  NAC op de officiële website van de club uit Breda. "We zullen in de komende wedstrijden dus tot het gaatje moeten gaan en met veel passie en strijd moeten spelen", benadrukt Gudelj, die nog niet over Sepp De Roover en Adnane Tighadouini kan beschikken, maar wel weer een beroep kan doen op Danny Verbeek en Jordy Buijs.

Hoewel een vijftiende plaats niet geweldig is voor NAC, kan het altijd erger, zo beseft Gudelj: "We proberen naar onze mogelijkheden te voetballen. Als je ziet dat clubs als Roda JC en NEC in de problemen zitten, dan zal het een knappe prestatie van mijn ploeg zijn als wij ook dit seizoen onze doelstelling halen, waar ik van overtuigd ben! Daar gaan we voor en daar gaan we ook in slagen", denkt de keuzeheer van NAC.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen