Alcácer held van Valencia: "Beste avond als prof"

11 april 2014, 10:55

Valencia had een wonder nodig tegen FC Basel, aangezien het in Zwitserland met 3-0 onderuit was gegaan. In de return in het eigen Mestalla stond er na negentig minuten echter een wonderbaarlijke 3-0 stand op het scorebord, waarna Valencia het in de verlenging ook nog eens wist af te maken. Paco Alcácer was de grote man met een hattrick en genoot van de avond.

"Het doel was om niet terug te kijken, maar om doelpunten te scoren", zegt Alcácer over het treffen met Basel op de website van de UEFA. "Dit is gelukt. Basel benaderde het duel zeer defensief, zoals wij verwachtten. We hebben geleerd van de heenwedstrijd. We moeten de eerste helft van dat duel vergeten, maar ons focussen op deze overwinning in Valencia en de wijze waarop we deze behaald hebben."

"Dit was mijn beste avond als professioneel voetballer", vervolgt Alcácer. "Dit smaakt naar meer. Ik bedank mijn ploeggenoten, aangezien ik deze doelpunten zonder hen niet had gemaakt. Ik laat de wedstrijdbal signeren door mijn collega's. Hij krijgt een mooi plekje bij me thuis", vervolgt de aanvaller, die grapte over de loting van vrijdagmiddag: "Ik hoop alle drie de teams te vermijden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen