Agüero fit voor clash met Liverpool: "Zeer belangrijk"

11 april 2014, 11:07

Sergio Agüero kan zondagmiddag in de topper tegen Liverpool weer in de basis starten, nadat hij een tijdje moest toekijken wegens een hamstringblessure. De aanvaller van Manchester City was vorige week tegen Southampton al zo goed als fit, maar trainer Manuel Pellegrini besloot hem toen te sparen. Tegen Liverpool begint de Argentijn waarschijnlijk in de basis.

City staat vier punten achter op koploper Liverpool, maar heeft wel twee wedstrijden minder gespeeld. De clash van zondag wordt waarschijnlijk cruciaal in de titelrace. Verdediger Pablo Zabaleta denkt dat de terugkeer van zijn landgenoot de sleutel naar succes kan zijn. "Hebben we Sergio gemist? Ja, absoluut", zegt hij op de clubsite. "Je wilt altijd de beste spelers in je team voor elke wedstrijd. Hij is zeer belangrijk voor ons."

Zabaleta wil alle twijfels over de fitheid van de spits wegnemen: "Hij is fit en heeft deze week goed getraind. Zijn terugkeer is goed getimed, hij is zeer belangrijk voor ons en hij maakt doelpunten. Ook zijn snelheid is een wapen", aldus Zabaleta, die weet dat het moeilijk is om te winnen op Anfield. "De atmosfeer is fantastisch en ik denk dat het een geweldige wedstrijd gaat worden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen