Sevilla viert feest: "Avond waar je van droomt"

11 april 2014, 11:43

De uitgangspositie van Sevilla was na de 1-0 nederlaag op bezoek bij FC Porto niet eens zo geweldig, maar de ploeg plaatste zich donderdag overtuigend voor de halve finale van de Europa League. In eigen huis veegde de ploeg van trainer Unai Emery de vloer aan met de Portugezen: 4-1.

Al na dertig minuten stond er 3-0 op het scorebord. De tweede treffer werd gemaakt door Victor Vitolo, die na afloop zeer blij was met de zege. "Ik denk dat er voor ons geen negatieve dingen waren", zegt hij op de site van de UEFA. "We hebben vanaf de eerste minuut alles geven. Het team ging er vol voor en het was heel belangrijk dat we zo snel drie goals maakten. Dat was de sleutel tot het succes."

Ook middenvelder Daniel Carriço was zeer te spreken over de prestatie. "Alles ging goed. Dit is de avond waar je van droomt en op hoopt. We wilden vroeg scoren en dat lukte gelukkig. De supporters waren ook geweldig. Ze stonden de hele wedstrijd als een twaalfde man achter ons. Dit was voor ons de perfecte avond."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen