Real kruist degens met Bayern, Atletico ontmoet Chelsea

11 april 2014, 12:40   Bijgewerkt: 11 april 2014, 13:17

De loting voor de halve finales van de Champions League heeft vrijdagmiddag bepaald dat Real Madrid het moet opnemen tegen Bayern München, de winnaar van vorig jaar. In de andere halve finale treffen Atletico Madrid en Chelsea elkaar.

Real Madrid zal Bayern eerst ontmoeten in Bernabéu, op 22 of 23 april. Het tweeluik van de strijd tussen Atletico en Chelsea zal ook in Madrid aanvangen. De beslissingen vallen een week later, op 29 en 30 april. De winnaar van het treffen tussen de giganten Real en Bayern zal op papier thuis spelen in de finale in het Estádio da Luz in Lissabon, die op 24 mei gepland staat.

Iker Casillas, doelman van De Koninklijke, heeft geen angst voor Bayern: "Wij zijn Real Madrid en hoeven voor niemand bang te zijn." Beide ploegen ontmoetten elkaar al twintig keer in Europees verband, waaronder vijf keer in de halve finale. De Madrilenen wonnen zeven van de duels, terwijl Bayern elf keer aan het langste einde wist te trekken.

Gabi, centrale middenvelder van Atletico, is zich ervan bewust dat iedere tegenstander een zware kluif zou zijn geweest voor zijn ploeg: "Alle mogelijke tegenstanders waren heel sterk, maar we hopen uiteraard dat we het ze moeilijk kunnen maken", aldus Gabi. In het seizoen 2009/2010 werd het 4-0 voor Chelsea en 2-2 in de groepsfase, terwijl Atlético met 4-1 van Chelsea wist te winnen in de Super Cup-finale in 2012.

De halve finales van de Champions League

Real Madrid - Bayern München

Atletico Madrid - Chelsea

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen