Wouters wil revanche: "Hebben wat goed te maken"

11 april 2014, 13:58

FC Utrecht hoopt zich komende zondag definitief veilig te spelen in de Eredivisie, als Heracles Almelo op bezoek komt in de Galgenwaard. Coach Jan Wouters wil dat zijn ploeg zich revancheert voor de ruime 4-1 in nederlaag bij ADO Den Haag van vorige week, zo zegt hij op de officiële website van de Domstedelingen.

"Het moge duidelijk zijn dat het een waardeloos resultaat is", zegt Wouters over het debacle in Den Haag. De knop moet duidelijk om in Utrecht, aangezien het duel met de Heraclieden alweer wacht. "Het is een goed voetballende ploeg. Dat waren ze al onder voormalig trainer Peter Bosz, maar dat zijn ze nog steeds onder trainer Jan de Jonge. Voorin op de flanken hebben ze veel snelheid met spelers als Mikhail Rosheuvel en Bryan Linssen. Hier moeten we waakzaam voor zijn", aldus Wouters over de opponent van zondag.

"We hebben zondag wat goed te maken na de wedstrijd tegen ADO Den Haag. Ik ga er vanuit dat mijn spelers gebrand zijn om voor het thuispubliek een goede prestatie neer te zetten", zegt Wouters, die Tommy Oar weer verwelkomt in de wedstrijdselectie. Steve de Ridder is geschorst, na zijn rode kaart tegen ADO.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen