Ancelotti blij met loting: "Twee fantastische duels"

11 april 2014, 14:40

De loting van de Champions League heeft uitgewezen dat Real Madrid het in de halve finale gaat opnemen tegen Bayern München, de winnaar van vorig jaar. Op papier dus een kraker van jewelste, waar Real-trainer Carlo Ancelotti naar uitkijkt.

"Dat worden twee prachtige duels", liet de Italiaan weten. "Tegen Bayern spelen is natuurlijk erg lastig, maar het is ook niet makkelijk om tegen Real Madrid te voetballen. Als we het toernooi willen winnen, zullen we iedereen moeten verslaan. Dus ook Bayern München", aldus de Italiaan, die respect heeft voor zijn collega. "Josep Guardiola is één van de beste trainers ter wereld, ze hebben een zeer sterk team."

Ook de Duitsers zijn tevreden met de opponent in de halve eindstrijd. "Een mooie loting", stelt Thomas Müller via Twitter. "Ik verheug me op twee boeiende duels met veel wereldklassespelers." Lothar Matthäus is ook enthousiast. "Real is een droomloting. Zowel Atletico als Chelsea waren zwaarder geweest voor Bayern."

Het eerste deel van het tweeluik zal op 22 of 23 april plaatsvinden in Madrid, een week later is de return in Duitsland. Atletico Madrid en Chelsea spelen tegen elkaar in de andere halve finale.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen