De Jonge mist vijftal in Utrecht: "Wordt niet gemakkelijk"

11 april 2014, 15:03

Heracles Almelo is drie wedstrijden voor het einde nog niet officieel veilig, maar handhaving lijkt de ploeg van Jan de Jonge bijna niet meer te kunnen ontgaan. Als Heracles dit weekend in Utrecht onderuit gaat, bewijst de ploeg zich echter een slechte dienst. De Jonge vreest dat het lastig gaat worden op bezoek bij FC Utrecht. 

"Utrecht-uit zal niet gemakkelijk worden", stelt hij op de clubsite. "Het is belangrijk dat we onvoorwaardelijk voor de club en de ploeg gaan. We moeten het met elkaar doen. FC Utrecht zal ongetwijfeld enorm veel strijd brengen. Wij zullen minimaal hetzelfde moeten doen en er dan onderuit proberen te voetballen. Daar moeten we slim in zijn, goed kijken waar de ruimtes liggen. En vertrouwen houden in de dingen die we doen. We leveren altijd veel strijd, zijn thuis te vaak in het mes gelopen, maar we hebben veel goede uitwedstrijden gespeeld."

Een tegenvaller voor de keuzeheer is de waslijst aan afwezigen. Dario Vujicevic, Oussama Tannane en Jeroen Veldmate zijn geblesseerd, terwijl Kwame Quansah en Milano Koenders een schorsing uitzitten. Over de elf namen die De Jong zondag het veld instuurt, kan hij dan ook nog weinig zeggen. "We gaan morgen (zaterdag, red.) nog één keer trainen en dan zien we wel. We hebben nog punten nodig dus we moeten zondag een resultaat halen. Dan zijn we niet afhankelijk van anderen en dan is het veel gemakkelijker. Je eigen spel is ook het enige waar je invloed op hebt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen