Jansen: "Er wachten ons nog drie pittige wedstrijden"

11 april 2014, 15:55

FC Twente eindigt het seizoen met wedstrijden tegen NEC (uit) en PEC Zwolle (thuis), maar voordat het zover is spelen de Tukkers eerst nog in de Grolsch Veste tegen het geplaagde Roda JC, de rode lantaarndrager van de Eredivisie. "Aan het begin van het seizoen had niemand Roda JC op deze plek gezet", zegt Twente-coach Michel Jansen op de clubsite over de opponent van zaterdagavond.

Hoewel het programma op papier tamelijk eenvoudig lijkt voor Twente, denkt Jansen dat het nog wel lastig kan worden: "Er wachten ons nog drie pittige wedstrijden. Roda JC is daar de eerste van. Daar focussen wij ons volledig op en we kijken niet naar allerlei randzaken", aldus de coach, die weet dat de belangen groot zijn bij Roda: "Ze hebben een fysiek sterk team en in deze eindfase van de competitie zie je dat ze nog ergens voor vechten. We moeten attent zijn en niet denken dat de ranglijst ook de uitslag bepaalt."

"Wij streven het hoogste na en willen nu als eerst de wedstrijd die we tegen NAC hebben gespeeld een goed vervolg geven. Hopelijk maken we bij het publiek wat los", vervolgt Jansen, die nog niet kan beschikken over Shadrach Eghan, Roberto Rosales (beiden geblesseerd) en Luc Castaignos (geschorst). Rasmus Bengtsson keert daarentegen terug van een schorsing.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen