Ajax-talent Andersen: "Ben te goed voor Jupiler League"

11 april 2014, 16:18

Lucas Andersen mocht dit seizoen acht keer opdraven in het eerste elftal van Ajax, maar van een grote doorbraak is nog allerminst sprake. De negentienjarige Deen maakt dit seizoen vooral minuten in Jong Ajax. Daar is hij niet blij mee, hij vindt dat hij te goed is voor de eerste divisie. 

Dat zegt de tiener tegen Deense media. Andersen heeft acht eredivisieduels achter zijn naam staan, waarvan vier als basisspeler. "Ik heb gewoon het gevoel dat ik een te goede speler ben voor de Jupiler League", zegt hij. "Nog een jaar bij Jong Ajax spelen zie ik dan ook niet zitten. Ik mis het vreselijk om belangrijke wedstrijden te spelen."

"Ik verwacht dat ik volgend jaar meer zal spelen. Ik wil bewijzen dat ik er klaar voor ben, dat is mijn plan", aldus de aanvaller, die bij een gebrek aan speeltijd een vertrek in overweging neemt. Een verhuurperiode zou een optie kunnen zijn voor hem, al geniet het niet zijn voorkeur. "Dat is een beetje een halve oplossing. Mijn wens is om voor Ajax te spelen of te worden verkocht."

Andersen heeft dit seizoen zes keer gescoord in de Jupiler League. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen