Bosz: "Cambuur thuis lastig en gevaarlijk"

11 april 2014, 16:53

Vitesse wil zaterdagavond op bezoek bij SC Cambuur het gelijke spel tegen Ajax een goed vervolg geven. De ploeg van Peter Bosz is op papier natuurlijk de favoriet, maar de oefenmeester verwacht een pittige wedstrijd.

"Cambuur is in eigen huis een gevaarlijke en lastig te kloppen ploeg", zegt Bosz op de clubsite over de promovendus. "De wedstrijden tegen Ajax en PSV staan bij mij nog goed op het netvlies. In beide duels was Cambuur de betere ploeg en had het moeten winnen. Het geluk was niet aan ze besteed."

Cambuur won dit seizoen nog geen uitduel, maar is in eigen huis sterk. De ploeg staat twaalfde en is bijna zeker van handhaving. "Supporters dicht op het veld, een prachtige ambiance voor een voetballer toch? We spelen op kunstgras, dat zijn we niet echt gewend, maar we hebben veel technische voetballers in de selectie. Het kan dus ook een voordeel zijn."

Bosz zag zijn equipe tegen Ajax goed voor de dag komen. Met name in de eerste helft speelden de Arnhemmers goed. "Het is geen maatstaf, dat hoop je natuurlijk wel, maar het is wel het niveau dat we nastreven", stelt Bosz over de eerste helft. "Ik moet er wel bij zeggen dat we dat niveau in eerdere wedstrijden ook haalden. Ajax wilde zelf ook voetballen en dat maakte het duel sowieso aantrekkelijk. Veelal speelt de tegenstander voornamelijk achter de bal. Dat verwacht ik zaterdag weer. Aan ons om daar zo goed mogelijk mee om te gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen