Gudelj: "Laatste wedstrijden weinig rendement gehad"

12 april 2014, 08:15   Bijgewerkt: 11 april 2014, 23:48

"We hebben onnodig verloren en zijn allemaal heel erg teleurgesteld", citeert de website van FC Groningen Nebojsa Gudelj, de trainer van NAC Breda. De Brabanders waren vrijdag in Euroborg zeker niet minder dan de thuisclub, maar verloren door een late tegengoal wel met 2-1.

"Het was onterecht, want we hebben goed gespeeld", vervolgt Gudelj. "De inzet en instelling was goed en daarom is het zuur en pijnlijk dat we nog hebben verloren. We zitten in een slechte fase qua resultaten. We hebben de laatste drie à vier wedstrijden weinig rendement gehad en moeten nu naar beneden kijken."

"In de tweede helft kregen we grip en hebben we kracht gekregen en inzet geleverd. Maar in plaats van de 2-1 zelf te scoren, kregen we hem vlak voor tijd tegen. Dat is pijnlijk, maar we moeten gewoon positief blijven."

Over twee weken speelt NAC een cruciale wedstrijd in de strijd tegen degradatie. Dan komt concurrent RKC Waalwijk op visite in Breda. "Die moeten we winnen", stelt Gudelj. "Onze doelstelling is in de Eredivisie blijven en die wedstrijd is zeer, zeer belangrijk. De belangrijkste wedstrijd van het seizoen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen