Fortuna-spelers kregen huiswerk: "Naar Atletico kijken"

12 april 2014, 11:15

Fortuna Sittard zegevierde vrijdagavond met 2-1 over VVV Venlo, dankzij twee doelpunten van Patrick NKoyi. De matchwinner vertelde na afloop van het gewonnen duel dat hij midweeks geïnspireerd werd door Atletico Madrid: "Het huiswerk was om naar Atletico te kijken", sprak de Congolese Nederlander tegenover het Limburgse L1.

"Dat heeft een goed resultaat gehad", concludeert NKoyi, die dus een goede indruk achiterliet tegen VVV: "Als spits moet je altijd scherp zijn. Op basis van de teamprestatie is het een verdiende, zwaarbevochten. Dat is wel lekker", aldus de spits, die van coach Wil Boessen dus de opdracht kreeg om de Champions League-wedstrijd tussen Atletico en FC Barcelona (1-0) te volgen.

VVV-coach René Trost was overigens een stuk minder vrolijk, na het verlies van zijn ploeg in de derby. "Verschrikkelijk, verschrikkelijk. Ik heb me zelden zo geërgerd. Duels verliezen kan nog, maar totaal geen initiatief nemen om aan te vallen was nog erger. Dit kan ik niet meer accepteren. Ik hoor her en der gemor. De spelers moeten elkaar de waarheid maar eens zeggen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen