Casillas heeft vertrouwen in confrontatie met Bayern

12 april 2014, 12:36

Iker Casillas heeft er vertrouwen in dat Real Madrid de finale van de Champions League kan bereiken. De Madrilenen werden vrijdag in de loting voor de halve finales gekoppeld aan titelverdediger Bayern München. Desalniettemin is Casillas ervan overtuigd dat Real op 24 mei zal aantreden in de finale in het Estádio da Luz in Lissabon.

"Het is een mooie loting", sprak de geroutineerde doelman van Real tegen de Spaanse krant AS. "We treffen een zeer lastige tegenstander, de regerend kampioen van Europa. Ons doel is om Bayern uit te schakelen. Ze hebben topspelers op elke linie. Op elke positie hebben ze de beschikking op een van de beste spelers ter wereld op die plek."

"Ons plan is om het maximale eruit te halen en door te gaan naar de finale in Lissabon. Het team staat er goed op, vind ik. We schrokken tegen Borussia Dortmund (2-0 verlies na een 0-3 zege, red.) en we hebben geen goede staat van dienst in Duitsland, maar we hebben toch de volgende ronde bereikt. Het is duidelijk dat de route naar Lissabon voor ons door Duitsland loopt. Het zal spannend worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen