Seedorf wil momentum behouden met AC Milan

12 april 2014, 16:18

De druk op AC Milan-coach Clarence Seedorf is de laatste weken met rasse schreden afgenomen. De Rossoneri wisten drie overwinningen (tegen Fiorentina, Chievo Verona en Genoa) op rij te behalen, waardoor de ploeg van Seedorf de eer steeds beter weet te herstellen.

Komende zondag komt rode lantaarndrager Catania op bezoek in San Siro. Seedorf hoopt dat de fans Milan helpen om het momentum te behouden: "De fans zijn intelligent en moeten het team nog meer vooruit duwen. We willen niet dat de goede prestaties stagneren", sprak Seedorf op de officiële clubsite. "We moeten laten zien dat we consistent zijn. Ik heb er vertrouwen in, omdat onze motivatie vrijwel altijd groter is dan onze tegenstander, van wat ik gezien heb", zegt de coach van Milan.

"Het team staat er goed op en dat is op de training te zien. We hebben hard getraind, maar daardoor waren de sessies ook wat korter. De spelers laten veel optimisme zien. Ze doen er alles aan om het seizoen goed af te sluiten", vindt Seedorf, die Stephan El Shaarawy na langdurig blessureleed zag terugkeren op het trainingsveld.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen