Celta-tiental naast Sociedad, Villarreal profiteert laat

12 april 2014, 20:00

Real Sociedad kwam zaterdag twee keer op voorsprong in de uitwedstrijd tegen Celta de Vigo, maar leed desondanks puntenverlies. De tegenstander uit Galicië kwam in de slotfase, terwijl het met een man minder stond, langszij via Santi Mina: 2-2.

Canales bracht Sociedad in de achtste minuut aan de leiding met een schuiver van ruim twintig meter van het doel. Nolito zette Celta een half uur later vanaf elf meter op 1-1, maar het evenwicht was maar van korte duur. Antoine Griezmann tekende op slag van rust, met zijn zestiende treffer van het seizoen, voor de 1-2. De Fransman draaide zich knap weg bij twee tegenstanders en schoot vervolgens hard raak via de onderkant van de lat.

Celta speelde bijna de volledige tweede helft met tien man. Jon Aurtenetxe kreeg twee minuten na de doelwissel rood omdat hij veel te laat kwam in een duel met Carlos Vela en daardoor zijn opponent vol in de maag trapte. Zodoende leek de buit binnen voor Sociedad en dus namen de Basken gas terug, maar dat werd afgestraft. Santi Mina bepaalde acht minuten voor tijd de eindscore op 2-2.

Real Sociedad is door het gelijkspel gezakt naar de zevende plaats. Villarreal passeerde later op de avond, door thuis met 1-0 te winnen van Levante. Jeremy Perbet, in het verleden nog actief bij het Belgische Bergen, kroonde zich diep in blessuretijd tot matchwinner. De Fransman bracht in de 95ste minuut, na voorbereidend werk van Trigueros, de enige goal op het bord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen