Heerenveen in saai duel langs Go Ahead

12 april 2014, 20:45

SC Heerenveen heeft drie punten overgehouden aan het duel met Go Ahead Eagles in Deventer. Aantrekkelijk was het niet, maar Heerenveen was wel erg effectief. In de eerste helft scoorde Van Aken uit een corner en na de hervatting maakte topscorer Alfred Finnbogason het af. Go Ahead kreeg in de tweede helft wel een aantal kansen, maar de promovendus kreeg de bal er niet in.

Met nog een kwartier te spelen maakte Heerenveen het af. Basacikoglu kreeg ruimte aan de zijkant en gaf de bal aan de tot dat moment onzichtbare Alfred Finnbogason. De spits uit IJsland maakte een goede loopactie en schoot de 0-2 binnen. Daarmee was het uit voor Go Ahead. De ploeg probeerde het nog wel en Vriends kreeg ook nog een goede mogelijkheid. De verdediger kon vlak voor de goal van Nordfeldt uithalen, maar schoot over. Mocht de bal er wel in zijn gegaan had dat weinig uitgemaakt, aangezien de blessuretijd al zo goed als verstreken was.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!