Granada bezorgt Barcelona volgende tegenvaller

12 april 2014, 23:15   Bijgewerkt: 13 april 2014, 01:16

Drie dagen na de uitschakeling door Atletico Madrid in de kwartfinales van de Champions League heeft FC Barcelona een nieuwe tegenslag te verwerken gekregen. De Catalanen gingen zaterdag met 1-0 onderuit in de uitwedstrijd tegen Granada.

Yasine Brahimi voltrok met een doelpunt in de zestiende minuut het vonnis over FC Barcelona. De Algerijn passeerde keeper Pinto in de korte hoek na een mooie pass van Fran Rico. De equipe van coach Tata Martino, waar onder meer Alexis Sanchez, Dani Alves en Xavi op de bank begonnen, wist de schade niet meer te repareren.

Barcelona had wel een groot veldoverwicht en gunde de thuisclub nauwelijks balbezit; na een uur was de balbezitverhouding 82 procent voor Barça tegenover achttien procent voor Granada. De Catalanen deden echter niet heel veel met de bal. Lionel Messi was in de 63ste minuut het dichtst bij de gelijkmaker, maar doelman Orestis Karnezis redde fraai op een vrije trap van de Argentijn. In de slotfase nam de druk van Barça verder toe, maar ondanks mogelijkheden voor onder meer Messi en Andrés Iniesta hield Granada stand.

Door de nederlaag moet Barcelona vrezen dat de achterstand op koploper Atletico Madrid later dit weekend oploopt tot vier punten. Atletico gaat zondag op visite bij Getafe. Bovendien krijgt Real Madrid later op de avond de kans om de tweede plaats over te nemen van Barça. De Koninklijke begint om 22.00 uur aan de thuiswedstrijd tegen UD Almeria.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen