Zorgen Roda nemen toe na verlies in Enschede

12 april 2014, 22:43

Roda JC moet gaan hopen op een wonder in de slotfase van de Eredivisie. In Enschede ging het kansloos onderuit tegen een dominant FC Twente (3-0), waardoor degradatie een steeds realistischer begrip wordt in Kerkrade. 

Je moet als hekkensluiter natuurlijk voor iedere wedstrijd keihard knokken wil je niet zonder pardon naar de Jupiler League worden gestuurd. Je zou dan ook verwachten dat de ploeg van trainer Jon Dahl Tomasson er meteen vol opklapt, om zoveel mogelijk duels te winnen en het maximale uit de wedstrijd te halen. Elke kans kan immers van levensbelang zijn. Het was dan ook zonde dat Krisztián Németh vlak voor rust de bal nét langs het doel van Nick Marsman pegelde. 

Na rust ging de Tukkerstorm niet bepaald liggen. Binnen tien minuten was het opnieuw raak: Kyle Ebecilio plaatste een heerlijke vuurpijl in de linkerbovenhoek en zette de 3-0 op het scorebord. Het sprankeltje hoop dat er misschien nog was voor Roda in Enschede, vervloog per direct. Toch werd het geen monsterscore. Achterin hielden de Limburgers nog aardig stand en Twente creëerde geen echte kansen meer. Ondanks onzeker keepersweek van Filip Kurto werd er niet meer gescoord. Eindstand: 3-0. De zorgen voor hekkensluiter Roda nemen toe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen