Betis ziet degradatie naderen na verloren derby

13 april 2014, 14:02

De gevreesde degradatie naar de Segunda Division komt met de week dichterbij voor Real Betis Sevilla. Zondag leden de Andalusiërs in het eigen Estadio Benito Villamarín een 0-2 nederlaag tegen aartsrivaal Sevilla FC.

Juan Carlos eiste een negatieve hoofdrol voor zich op. De linksback van Betis veroorzaakte in de 28ste minuut een strafschop met een overtreding van achteren op Sevilla-spits Carlos Bacca. Het kwam hem op een directe rode kaart te staan en bovendien benutte Kevin Gameiro de toegekende penalty. Gameiro was in de 82ste minuut ook verantwoordelijk voor de 0-2.

Betis staat met 22 punten onderaan in La Liga. Met nog vijf wedstrijden te spelen bedraagt de achterstand op de veilige zeventiende plaats, momenteel in handen van Real Valladolid, tien punten. Sevilla FC houdt met de overwinning zijn Champions League-kansen in leven. De Europa League-halvefinalist nadert nummer vier Athletic de Bilbao tot drie punten. De Basken nemen het maandagavond in eigen huis nog wel op tegen Malaga. De ploeg die vierde wordt, plaatst zich voor de voorronde van het miljoenenbal, de nummer vijf gaat de Europa League in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen