Lens ziet afgebrande flats en kapotte auto's: "Treurig"

13 april 2014, 14:16

De rust in Kiev, waar eerder dit jaar tientallen doden en honderden gewonden vielen bij politieke rellen, is enigszins terug. Toch merkt Jeremain Lens, aanvaller van Dinamo Kiev, nog dagelijks de gevolgen van de ongeregeldheden in de Oekraïense hoofdstad.

"Als ik door de stad loop, zie ik afgebrande flatgebouwen, kapotte auto's en grote barricades van hout en autobanden. Een treurig gezicht", zegt Lens op de website van zijn oud-werkgever AZ. "Wij waren met Dinamo op trainingskamp in Spanje, dus ik heb er zelf weinig van meegekregen. Het enige gevolg voor ons was dat de competitie twee weken langer stil lag."

Lens is tevreden over zijn spel bij Dinamo Kiev, al vindt hij wel dat hij meer beslissende dingen moet doen. "Ik eis meer doelpunten en assists van mezelf. Toch verwacht ik gewoon mee te gaan naar het WK. Ik kijk ontzettend uit naar komende zomer. Er liggen kansen. We hebben qua spelersmateriaal misschien niet de beste selectie, maar Louis van Gaal is een meester in het creëren van een hecht team."

Lens werkte in het verleden bij AZ ook al met Van Gaal samen. Tijdens zijn periode in Alkmaar werd hij een jaar verhuurd aan NEC. De vleugelaanvaller is dan ook benieuwd naar de onderlinge wedstrijd tussen zijn twee voormalige clubs, die vandaag wordt gespeeld in Alkmaar. Hij hoopt op een zege van NEC, dat de punten hard nodig heeft. "Het zou echt zonde zijn als NEC degradeert. Naar mijn mening heeft de club veel meer te zoeken in de Eredivisie dan bijvoorbeeld FC Dordrecht."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen