Bologna en Parma gelijk in saaie burenruzie

13 april 2014, 14:30

De strijd tussen Oost- (Bologna) en West-Emilia-Romagna (Parma) heeft geen winnaar opgeleverd. Beide ploegen hielden elkaar zondag in het Stadio Renato Dall'Ara van Bologna in een saaie ontmoeting op een 1-1 gelijkspel.

Wedstrijden tussen Bologna en Parma gaan om het kampioenschap van de Italiaanse regio Emilia-Romagna, maar daar was zondag weinig van te merken. De streekrivalen oogden ongeïnspireerd, wat de amusementswaarde van het duel niet ten goede kwam.

Toch vielen er twee doelpunten. Nicolo Cherubin bracht Bologna op slag van rust op voorsprong. Parma kwam elf minuten voor tijd weer op gelijke hoogte. Raffaele Palladino (foto) volleerde voorbij de tweede paal fraai raak op een voorzet van Jonathan Biabiany.

Parma, vijfde op de ranglijst in de Serie A, komt door de remise op 51 punten. Internazionale kan later op de dag passeren. De kwakkelende topclub uit Milaan begint om 15.00 uur aan de uitwedstrijd tegen Sampdoria. Bologna heeft nu 28 punten en staat daarmee drie punten boven de rode streep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen