Koeman: "Gigantische stap naar tweede plek gezet"

13 april 2014, 19:08

Het was een heerlijke zondagmiddag voor Feyenoord. Met een 0-2 uitoverwinning in het Philips Stadion van PSV verstevigde het haar tweede plaats in de Eredivisie en zorgde het er tevens voor dat Ajax dit weekend nog niet officieel landskampioen zou worden. Ronald Koeman complimenteerde zijn elftal met de prestatie in Eindhoven.

"In het begin zag het er niet naar uit dat we zouden winnen. We waren slordig en hadden problemen met de rol van Memphis Depay", zei Koeman na afloop van het gewonnen duel via de officiële kanalen van Feyenoord. "Toen we rustiger aan de bal werden kwamen we meer in de wedstrijd, wat resulteerde in de 0-1. We hadden voor rust nog een tweede treffer moeten maken", vindt de coach van Feyenoord.

"Op basis van de tweede helft is het een zeer verdiende overwinning", vervolgt Koeman, die spreekt van een uitstekende teamprestatie, waarmee de tweede plek de Rotterdammers niet meer lijkt te kunnen ontgaan: "We hebben een gigantische stap naar de tweede plek gezet. De winst is een compliment aan de ploeg waard, we hebben ervoor gevochten", besluit Koeman, die genoot van het spel van zijn ploeg: "We hebben aangetoond dat we beter zijn dan PSV."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen