Booy gaat bijtekenen: "Alle seinen staan op groen"

14 april 2014, 08:01

Foeke Booy staat op het punt om zijn contract bij Go Ahead Eagles te verlengen. De coach is daarover in vergevorderd gesprek met de Deventer clubleiding, laat hij weten in De Telegraaf.

Volgens de 51-jarige Booy staat vrijwel niets een contractverlenging meer in de weg. "Alle seinen staan op groen. Anders wacht ik ook niet zo lang. Maar we gaan pas praten als we definitief veilig zijn met Go Ahead."

Het naderende akkoord tussen Booy en Go Ahead is opvallend, aangezien beide partijen onlangs nog botsten over zaken als de invulling van de technische staf en de jeugdopleiding. "Er zijn inderdaad wat dingetjes gebeurd en ik wil zoiets niet meer meemaken. Vorige week heb ik een goed gesprek gehad met Henk ten Cate en John Oude Wesselink, met name over de jeugdopleiding. Daarin is duidelijk geworden dat de verantwoordelijkheid voor het beloftenteam niet bij mij komt te liggen. Dat geeft mij een bepaalde rust. Ik heb met mijn staf namelijk handen en voeten nodig om volgend seizoen weer een eredivisiewaardige groep neer te zetten", legt Booy uit.

Met Booy op de bank maakt Go Ahead Eagles een uitstekend seizoen door. Als promovendus staat de ploeg op het punt om zich direct veilig te spelen in de Eredivisie. Het heeft daarvoor op papier nog één puntje nodig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen