Brouwers: "Roda alleen optie als ze in Eredivisie blijven"

14 april 2014, 08:29

Roel Brouwers staat open voor een terugkeer naar zijn oude club Roda JC Kerkrade, maar alleen als de Limburgse formatie ook volgend seizoen in de Eredivisie speelt. Die kans is niet bijzonder groot, want met nog twee duels te gaan staat de ploeg onderaan. De achterstand op nummer zeventien NEC bedraagt drie punten.

De 32-jarige Brouwers is komende zomer transfervrij, zijn contract bij Borussia Mönchengladbach wordt niet verlengd. De ervaren verdediger sprak onlangs al met een delegatie van Roda JC. "Alleen als ze in de eredivisie blijven zou het een optie kunnen zijn", zegt hij in De Telegraaf. De sportieve problemen van Roda gaan Brouwers aan het hart, zegt hij. "Roda JC is een paar keer door het oog van de naald gekropen. Dit seizoen zou het wel eens fataal kunnen zijn. Als Roda JC er uitgaat, zou dat dramatisch zijn voor het Limburgse voetbal."

Overigens sluit Brouwers niet uit dat hij na dit seizoen toch bij Borussia Mönchengladbach, waar hij al zeven jaar speelt, kan blijven. "Als Gladbach Europees haalt, dan wordt er vaker gerouleerd en weet ik dat ik aan mijn wedstrijden kom. Dan is Mönchengladbach optie nummer één als ze me alsnog een contract aanbieden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen