Opgeluchte Toornstra: "Alsjeblieft, niet nog zo'n seizoen"

14 april 2014, 09:28

Heel FC Utrecht haalde zondag opgelucht adem. De ploeg won in de eigen Galgenwaard moeizaam met 2-1 van Heracles Almelo, een resultaat dat ervoor zorgde dat de domstedelingen niet langer hoeven te vrezen voor degradatie. Een jaar nadat de ploeg Europees voetbal haalde, is iedereen dolblij met lijfsbehoud.

Jens Toornstra, de motor op het middenveld van FC Utrecht, is geschrokken van het moeizame seizoen van zijn club. "Laat dit een signaal zijn voor iedereen", zegt hij in AD Sportwereld. De gewezen international benadrukt dat het zijn club dit seizoen niet meegezeten heeft. "Als je ziet hoeveel blessures we hebben gehad, heeft dat wel een punt of tien gescheeld. Dan hadden we op een play offs plek gestaan, zoals het past bij Utrecht."

Hij hoopt dat FC Utrecht leert van hetgeen dit seizoen gebeurd is. "Nu is iedereen opgelucht, maar het had niet zo ver mogen komen. Zulke jaren zitten er tussen, maar alsjeblieft, niet nog zo'n seizoen", verzucht hij.

Met nog twee wedstrijden te gaan staat FC Utrecht elfde op de ranglijst. De voorsprong op nummer zestien RKC, dat net onder de rode streep staat, is door de resultaten van dit weekend opgelopen tot zeven punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen