Tevreden Seedorf wint opnieuw: "Waren vastberaden"

14 april 2014, 09:36

Voor het eerst dit seizoen heeft AC Milan vier keer op rij een wedstrijd gewonnen. Zondag legde de equipe van Clarence Seedorf Catania met 1-0 over de knie, waardoor de Milanezen nu achtste staan. Seedorf zegt vooral blij te zijn met de teamspirit die zijn team toonde.

"Ik heb altijd gezegd dat ik niet naar de ranglijst kijk, omdat ik onze situatie ken", zegt de Nederlander tegen Sky Sports Italia. "Er zijn nog wedstrijden te gaan en moeten alleen naar de lijst kijken aan het einde van dit seizoen", zegt Seedorf, die door de 1-0 zege nu ineens achtste staat. "Ik was vooral blij met de wil om te winnen. We hebben hard gewerkt, maar moeten het goede voetbal negentig minuten zien vast te houden. Daar moeten we in verbeteren."

"We speelden als een team en waren agressief en vastberaden", vervolgt Seedorf. "We speelden helaas alleen goed voetbal in fases, maar dat kan gebeuren tegen een verdedigende ploeg." De oefenmeester ziet vooruitgang bij zijn manschappen. "Het team werkt meer samen en communiceert beter. Ze begrijpen wat er nodig is om elkaar te helpen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen