Koeman baalt van 'egoïsme': "Leek wel hardloopwedstrijd"

14 april 2014, 09:54

RKC Waalwijk moest zondag eigenlijk in eigen huis winnen van PEC Zwolle, maar kwam niet verder dan 1-1. Een teleurstellende uitslag voor de Brabanders, zeker omdat er op basis van het aantal kansen meer ingezeten had. Coach Erwin Koeman baalt vooral van de manier waarop zijn ploeg met deze mogelijkheden omsprong.

"Het heeft te maken met egoïsme, gebrek aan overzicht en we hebben spitsen die moeilijk tot scoren komen", zegt Koeman in gesprek met Omroep Brabant. "Het leek wel een hardloopwedstrijd richting het einde. Maar deze wedstrijd moet je gewoon winnen. Egoïsme kan zijn dat je het niet ziet, maar ook dat je een bal niet wilt afgeven. Daar gaan we morgen wel even over praten."

Middenvelder Robert Braber is het eens met zijn coach. "Als we niet zo voor eigen succes wilden gaan, winnen we deze wedstrijd. Als mensen denken dat ze zelf een transfer moeten verdienen in plaats van RKC in de eredivisie houden, dan heb je hier niets te zoeken. We hoeven niet veel mee te nemen naar de volgende finale."

RKC Waalwijk blijft door het gelijkspel steken op drie punten van NAC Breda, dat net boven de rode streep staat. Beide teams spelen nog tegen elkaar, maar het doelsaldo van de ploeg uit Breda is vele malen beter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen