Podolski duidelijk: "Geen CL-voetbal is een ramp"

14 april 2014, 09:59

Arsenal rekende zaterdag pas na strafschoppen af met Wigan Athletic, waardoor The Gunners nu in de finale van de FA Cup staan. Dat is voor de ploeg van Arsene Wenger nog de enige kans om een prijs te pakken dit seizoen, al is een plek bij de eerste vier ook van levensbelang voor de club. Dat beseft Lukas Podolski ook.

Arsenal stond lang aan de leiding in Engeland, maar lijkt in de competitie bezig aan een vrije val. Door de nederlaag van vorige week bij Everton is het behalen van Champions League-voetbal allerminst zeker. De ploeg staat nu vijfde, terwijl alleen de eerste vier CL-voetbal in de wacht slepen. "Het is belangrijk om de vierde plek terug te winnen, want als wij niet in dat toernooi komen is het een ramp", stelt Podolski in Engelse media. Morgen (dinsdag) speelt Arsenal thuis tegen West Ham United. "We zullen er hard voor moeten werken op het veld, daar moeten we dinsdag mee beginnen. Dat is zeer belangrijk."

Podolski begon tegen Wigan in de basis, maar werd na 69 minuten gewisseld. Niet voor het eerst, de Duitser maakte dit seizoen pas twee keer de negentig minuten vol. "Ik speel, maar ik ben er niet blij mee dat ik altijd na zestig, zeventig minuten naar de kant moet. Het is niet altijd gemakkelijk om voor een grote club te spelen. Natuurlijk ben ik niet blij om er altijd uit te moeten en toe te moeten kijken. Ik kan niet blij zijn met deze situatie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen