Atletico op weg naar landstitel: "Nog vijf finales"

14 april 2014, 10:31

Door het puntenverlies van FC Barcelona staat Atletico Madrid nog steviger aan kop in de Primera Division. De ploeg uit Madrid won zondag zelf met 0-2 op bezoek bij Getafe CF, waardoor het drie punten voorsprong heeft op stadgenoot Real Madrid en vier op Barcelona. Trainer Diego Simeone spreekt dan ook van vijf cruciale wedstrijden.

Vrijdag ontvangt Atletico laagvlieger Elche. "We hebben vrijdag een finale en daar moeten we ons op focussen", zegt Simeone tegen Spaanse media. "Er zijn nog vijf finales te gaan. We hebben veel respect voor onze achtervolgers, maar zijn nu bezig met Elche. We moeten nu rust nemen en ons goed voorbereiden op dat duel."

Zondag pakte de ploeg van Simeone vrij eenvoudig de zege op bezoek bij Getafe. "We hebben het geweldig gedaan in een lastig duel", vindt de Argentijn. "De spelers hebben veel inspanning geleverd om dit resultaat te halen." Smetje op de zege was het uitvallen van spits Diego Costa, die het veld per brancard verliet met een op het oog zware blessure. De club maakte echter al bekend dat het meeviel met hem. Het zou 'slechts' een open wond betreffen en geen breuk. "Het gaat goed met hem, hij voelt zich goed", aldus Simeone.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen