Vlaar verliest voor vierde keer op rij: "Dit snel omdraaien"

14 april 2014, 10:48

Aston Villa staat in Engeland op de veilige veertiende plaats, maar moet na de verliespartij tegen Crystal Palace (1-0) van zaterdag naar beneden kijken. De nederlaag was voor de ploeg van aanvoerder Ron Vlaar alweer de vierde op rij. De Nederlander vindt dan ook dat het snel beter moet met zijn team.

Aston Villa heeft maar vier punten voorsprong op nummer achttien Fulham, dat op een degradatieplek staat. "We moeten beseffen in wat voor situatie we ons bevinden", zegt Vlaar tegen Sky Sports. "We zullen de koppen bij elkaar moeten steken. De resultaten zijn niet goed in de laatste weken en we moeten de fans weer achter ons zien te krijgen. We zullen de slechte reeks moeten stoppen en dit heel snel moeten omdraaien."

"Het gat is vier punten ten opzichte van de laatste drie teams. Die ploegen zijn niet ver weg voor ons, we moeten beseffen dat er meer punten moeten komen", aldus Vlaar, die alle vertrouwen heeft in een goede afloop. "Ik weet en geloof dat we in staat zijn om de resultaten te halen. Iedereen zegt dat één zege voldoende zal zijn, maar veel teams onder ons hebben gewonnen. We zullen er hard voor moeten werken."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen