'FC Barcelona wil coach Klopp als opvolger Martino'

14 april 2014, 12:51

FC Barcelona lijkt na dit seizoen opnieuw een nieuwe trainer te krijgen. Volgens diverse Spaanse media is de positie van coach Gerardo Martino na de Champions League-uitschakeling tegen Atletico Madrid onhoudbaar geworden. Zijn beoogde opvolger is Jürgen Klopp, de huidige trainer van Borussia Dortmund.

De Catalaanse krant Sport zijn de gesprekken tussen FC Barcelona en Klopp al in volle gang en ook een andere krant, AS, meldt dat er sprake is van wederzijdse belangstelling. In Duitsland wordt dit nog ontkend.

Klopp maakte de afgelopen jaren grote indruk met Borussia Dortmund. Hij leidde de ploeg naar twee landstitels en een Champions League-finale. Dit jaar kwam de ploeg tot de kwartfinale van het miljoenenbal, waarin het nipt verloor van Real Madrid. Na een 0-3 nederlaag in Spanje kwam Dortmund thuis één goal tekort (2-0).

Martino is pas sinds vorig jaar hoofdtrainer van FC Barcelona. Onder zijn leiding dreigt de Catalaanse club niet alleen naast de hoofdprijs in de Champions League, maar ook in de nationale competitie te grijpen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen