Strijdbare Wenger: "Zijn sterker dan twee weken terug"

14 april 2014, 13:40

Arsenal is in de Premier League samen met Everton verwikkeld in een spannende strijd om de vierde plek. Die positie geeft recht op Champions League-voetbal. Everton heeft met twee punten meer de betere papieren, maar Arsenal-trainer Arsene Wenger wil met zijn team een sterk seizoensslot neerzetten.

"Het doel is om elke wedstrijd te winnen", zegt de Fransman op de clubsite. Arsenal heeft nog vijf competitieduels op het programma staan. De ploeg zal dus twee punten moeten goedmaken op Everton. "Of het nodig is om alles te winnen? Dat weet niemand, maar wij gaan er wel voor. Het doel is om in de top vier te eindigen."

Wenger zag vorige week Aaron Ramsey al terugkeren en kan ook spoedig weer beschikken over Jack Wilshere en Mesut Özil. "We krijgen langzaam spelers terug dus hoeven de jongens niet meer uit te putten. We zijn nu sterker dan twee, drie weken geleden. We willen het seizoen sterk eindigen. We moeten met Everton strijden en voor ons is het belangrijk om de laatste wedstrijden constant te presteren."

Morgen (dinsdag) speelt Arsenal thuis tegen West Ham United, dat elfde staat. "Zij staan op een comfortabele positie. West Ham kan dus spelen zonder angst, het is voor ons erg belangrijk dat we het tempo in de wedstrijd houden. We zullen gefocust moeten zijn."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen