Boos Standard voelt zich benadeeld door arbitrage

14 april 2014, 16:38

Het gaat de laatste weken minder goed met Standard Luik en de Belgische club denkt te weten waar dat aan ligt. Niet de eigen selectie of de trainer, maar de arbitrage krijgt er in een open brief op de clubsite van langs. Standard meent in verschillende wedstrijden te zijn benadeeld.

In de brief op de clubsite somt Standard puntsgewijs op wanneer en in welke wedstrijd het benadeeld zou zijn. "We beseffen dat arbiters mensen zijn die fouten kunnen maken, maar over een hele competitie beschouwd moet er een evenwicht zijn. Het is onze vaststelling dat dit evenwicht niet gerespecteerd wordt", schrijft de club. Het meent alleen al dit weekend door fouten van de arbitrage vier punten te hebben verloren ten opzichte van Anderlecht. "Wij hebben het gevoel punten te verliezen door de arbitrage, terwijl andere clubs er winnen."

Standard, dat dit weekend mede door een rode kaart voor Yoni Buyens niet verder kwam dan 2-2 tegen Racing Genk, wil op korte termijn met de scheidsrechterscommissie om de tafel om de situatie te bespreken.

Ondanks alles staat Standard nog wel aan kop in de Belgische competitie. De voorsprong op Zulte Waregem, dat tweede staat, bedraagt twee punten. Anderlecht en Club Brugge volgen op een punt van Zulte Waregem.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen