"We kunnen onze scheidsrechters zelf wel analyseren"

14 april 2014, 18:33

Standard Luik liet eerder vandaag (maandag) weten dat het de laatste tijd allesbehalve gediend is van het optreden van de arbitrage. De Rouches publiceerden een overzicht van situaties waarin ze benadeeld zouden zijn door scheidsrechters op hun [a,http://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/253734/boos-standard-voelt-zich-benadeeld-door-arbitrage/,_blank,website]. Robert Jeurissen, de voorzitter van de Scheidsrechterscommissie, kan de actie van Standard niet waarderen.

"Hier is niemand van gediend. Dit is geen goede zaak", zegt Jeurissen tegen Sporza over de publicatie van Standard. "We kunnen onze scheidsrechters zelf wel analyseren, daar hebben we Standard niet voor nodig. Als er straks weer een foute beslissing wordt genomen, zal dat de hetze alleen maar aanzwengelen", denkt de voorzitter van de commissie van de arbiters.

"Fouten zijn altijd onvrijwillig, nooit gericht tegen bepaalde clubs", vervolgt Jeurissen. "In elke sport kunnen beslissingen slecht of goed uitvallen. Het is een cliché, maar over een volledig seizoen is dat in evenwicht", aldus de voorzitter, die pleit voor een gesprek met de club uit Waalse club: "Een goed gesprek kan veel oplossen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen