Bilbao blijft afstevenen op Champions League-voetbal

14 april 2014, 23:53

In de Primera División heeft een oppermachtig Athletic de Bilbao maandagavond de punten in eigen huis gehouden. De equipe van trainer Ernesto Valverde versloeg een zwak Malaga met 3-0, wat inhield dat de Basken de vierde plaats - die recht geeft op het spelen van voorronde Champions League - weer verstevigden.

In San Mamés was Aritz Aduriz wederom de grote man bij Bilbao. De aanvaller knikte na vier minuten al een hoekschop van Markel Susaeta achter doelman Willy Cabbalero. Toen de tweede helft nog geen minuut onderweg was zorgde hetzelfde recept voor verdubbeling van de marge: Susaeta de aangever, Aduriz weer de doelpuntenmaker. Het was de veertiende treffer van het seizoen voor de aanvaller. Voormalig Manchester United-target Ander Herrera maakte het verschil na een uur spelen nog groter: 3-0.

Bij Malaga verliet Nordin Amrabat na 77 minuten spelen het veld. Hij kon niet voorkomen dat zijn ploeg kansloos onderuit ging in Baskenland. De bezoekers produceerden zelfs geen schot binnen de palen tegen Bilbao, dat nu zes punten voorsprong heeft op nummer vijf Sevilla.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen