'Manchester United zeer onder de indruk van Van Gaal'

15 april 2014, 07:59

Louis van Gaal heeft de topclubs uit de Premier League mogelijk voor het uitkiezen. Naast Tottenham Hotspur zou ook Manchester United belangstelling hebben in de huidige bondscoach van het Nederlands elftal, meldt De Telegraaf. Hij zou op Old Trafford de vervanger kunnen worden van David Moyes.

Moyes trad afgelopen zomer in dienst bij Manchester United en beschikt over een contract tot 2019, waardoor de clubeigenaren diep in de buidel moeten tasten om de Schot buiten de deur te werken. De eigenaren, vader Malcolm en de broers Joel en Avram Glazer, zouden na een gesprek van afgelopen vrijdag echter zeer onder de indruk zijn geraakt van Van Gaal. Onder leiding van Moyes maakt de roemruchte club een uiterst moeizaam seizoen door, het heeft zich zowel nationaal als internationaal niet kunnen mengen in de strijd om de prijzen.

Eerder was al duidelijk dat Van Gaal een belangrijke kandidaat was bij Tottenham Hotspur, waarin Tim Sherwood sinds het vertrek van André Villas-Boas op de bank zit. Zelf heeft de oud-trainer van Ajax, FC Barcelona, Bayern München en AZ er nooit een geheim van gemaakt dat hij graag aan de slag wil bij een mooie Engelse club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen