Dordrecht-keeper Hahn: "Het wordt een lastig verhaal"

15 april 2014, 11:24

Lang leek FC Dordrecht af te stevenen op het kampioenschap in de Jupiler League, maar met nog drie duels te gaan dreigt de Zuid-Hollandse ploeg net naast de hoofdprijs te grijpen. Met nog drie wedstrijden te gaan heeft Dordt twee punten minder dan koploper Willem II, dat de leiding deze maand overnam.

Warner Hahn, de keeper van FC Dordrecht, weet dat het voor zijn club moeilijk gaat worden om alsnog de titel te pakken. "Ik hoop dat het lukt, we moeten er alles aan doen, maar het wordt een lastig verhaal", zegt hij in een interview met TV Rijnmond. Zijn ploeg is afhankelijk van Willem II, weet hij. "We moeten gewoon onze wedstrijden winnen en dan pas kijken we wat Willem II doet. Willem II moet nog een steekje laten vallen."

Eerder deze maand verloor FC Dordrecht in Tilburg met 3-1 van concurrent Willem II. Die nederlaag kan wel eens beslissend zijn geweest in de titelstrijd, weet Hahn. "We hebben de kans gehad om bij Willem II te winnen, maar dat hebben we nagelaten. We hebben het tegen Willem II laten liggen, niet in de andere wedstrijden. Het gaat om die wedstrijden, op dat soort momenten moet je er staan en we stonden er niet als team", beseft hij.

Hahn zelf speelt volgend seizoen in de Eredivisie, bij Feyenoord. Mogelijk zelfs in de Champions League. "Ik ben nu nog bezig met FC Dordrecht, maar als Feyenoord tweede wordt dan is dat fantastisch voor de club."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen