Aston Villa voegt doelman Given (37) toe aan staf

15 april 2014, 15:28

Na vier nederlagen op rij heeft de clubleiding van Aston Villa besloten om in te grijpen. Voor de laatste weken van de competitie, waarin de ploeg degradatie uit de Premier League moet zien af te wenden, is de technische staf versterkt met Gordon Cowans en Shay Given. Ze gaan hoofdcoach Paul Lambert assisteren.

Of de komst van Cowans en Given een idee van de directie of Lambert was, laat Aston Villa in het midden. Op de clubsite tonen alle betrokkenen zich in ieder geval verheugd met de wijziging. "Ik vind het geweldig dat Gordon en Shay me komen assisteren in aanloop naar de volgende, zeer belangrijke, wedstrijd", zegt Lambert.

Met name de promotie van Given is opvallend, de 37-jarige doelman behoort tot de spelersgroep. De routinier is derde doelman. "Als spelers moeten we ook onze verantwoordelijkheid nemen", vindt hij. "Ik ben blij dat ik de manager de komende periode kan helpen. We gaan samen proberen om zaterdag drie punten te pakken."

Aston Villa speelt komend weekend thuis tegen Southampton. De ploeg van onder meer de Nederlanders Ron Vlaar en Leandro Bacuna staat veertiende in Engeland, vier punten boven de rode degradatiestreep.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen