Narsingh hoopvol: "Heb het altijd goed gedaan"

16 april 2014, 07:30   Bijgewerkt: 15 april 2014, 22:57

Luciano Narsingh hoopt nog altijd op deelname aan het WK in Brazilië. De aanvaller van PSV was voor zijn zware knieblessure een vaste waarde in de ploeg van bondscoach Louis van Gaal, maar droeg sinds zijn rentree nog maar één helft het shirt van Oranje.

Narsingh hoopt stiekem nog op een kans van Van Gaal, zo vertelt hij tegenover FOX Sports. "Het WK zit altijd in je achterhoofd, maar om in beeld te komen bij Oranje moet je spelen bij je club", aldus Narsingh, die bij PSV sinds de komst van Bryan Ruiz veelal genoegen moet nemen met invalbeurten.

De oud-speler van sc Heerenveen hoopt zich daarom de komende weken in de kijker te spelen bij Van Gaal. "Het wordt natuurlijk lastig, maar ik heb het altijd goed gedaan. Dus als Van Gaal me nodig heeft sta ik klaar."

Aangezien PSV afkoerst op deelname aan de play-offs voor Europees voetbal, ontstaat bovendien een ander probleem. Die overlappen namelijk met de trainingsstage die Van Gaal van 20 tot 27 mei heeft gepland. "Als we play-offs spelen moet ik die laten schieten", aldus Narsingh. "En dat zou heel jammer zijn."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen