Real vol vertrouwen tegen Barça: "Gaan winnen"

16 april 2014, 10:07   Bijgewerkt: 16 april 2014, 13:58

Doelman Iker Casillas heeft er alle vertrouwen in dat Real Madrid vanavond (woensdag) de Copa del Rey-finale van FC Barcelona gaat winnen. De sluitpost van de Koninklijke zegt dat niet alleen hij, maar de hele selectie van Real de wedstrijd met een goed gevoel tegemoet ziet. 

Real zal het in Valencia moeten stellen zonder Cristiano Ronaldo en linksback Marcelo, maar desondanks is het vertrouwen bij het team groot. "Ik ben niet de enige die denkt dat we gaan winnen, het gevoel zit in de hele selectie", zegt Casillas in Spaanse media. "We hebben het tot nu toe goed gedaan in de beker."

Dit seizoen stonden beide grootmachten twee keer tegenover elkaar en beide keren bleken de Catalanen de sterkste. "Het gaat niet gemakkelijk worden", zegt de goalie. "Het zal een opwindende wedstrijd worden en wij moeten geloven in onze speelwijze. Wij denken dat het gaat lukken, het team is er klaar voor."

Overigens ziet wedkantoor Unibet niet Real, maar Barça als lichte favoriet in de finale. Wie inzet op een overwinning van de Catalanen kan 2 per ingezette euro verdienen, bij Real Madrid is dat [a,http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=14082&bid=3218&unibetTarget=/betting%2523/event/1001952402,_blank,2,82].

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen