Bosz baalt: "Albert en ik waren nog niet uitgewerkt samen"

16 april 2014, 11:53

Vitesse bevestigde vorige week dat assistent-coach Albert Capellas zou vertrekken uit Arnhem. De Spaanse oefenmeester tekende een contract bij het Deense Brøndby IF, ondanks het feit dat de Arnhemmers hem graag wilden houden. Hoofdcoach Peter Bosz baalt van het vertrek van zijn collega.

Bosz legt tegenover Voetbal International uit dat hij het erg jammer vindt dat de wegen van hem en Capellas scheiden: "Aan het begin van dit seizoen hebben Albert en ik naar elkaar uitgesproken dat we graag verder wilden met elkaar. Bröndby trok al langer aan Albert en was ook in november concreet. Ze wilden een antwoord. Vitesse, in dit geval Mo Allach (technisch directeur red.), kon hem nog geen zekerheid geven bij Vitesse", zegt Bosz.

Capellas zelf sprak van 'een moeilijke keuze', omdat hij zich gevleid voelde door het feit dat Vitesse met hem wilde verlengen. Bosz had graag gezien dat dit gebeurde, maar toont begrip voor de keuze van zijn assistent: "Albert heeft het nog even afgehouden en vervolgens gekozen voor zekerheid. Daar baal ik van. Mo heeft me de situatie uitgelegd en daar had ik begrip voor. Neemt niet weg dat Albert en ik nog niet uitgewerkt waren samen", aldus de Vitesse-coach.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen